FATMIR ALISPAHIĆ PONOVO UDARA PO GLADNOM NARODU BIH: TO SU SVE VELIKOSRBI i TERORISTI

Re: FATMIR ALISPAHIĆ PONOVO UDARA PO GLADNOM NARODU BIH: TO SU SVE VELIKOSRBI i TERORISTI

PostPostao/la Administrator » Sri pro 31, 2014 6:06 pm

windows7sevn.org Facebook Share
BOLJŠEVIČKI PORTAL WWW.MREZA.ORG POZIVA NA PREMLAĆIVANJE FATMIRA ALISPAHIĆA
- „Dotičnog gospodina hitno treba poslati na liječenje u neku ludaru ili ga narodno izliječiti letvom preko leđa.“

Politički web magazin čije je sjedište u Tuzli www.mreza.org, a koji je povezan sa ekstremnom ljevicom i februarskim paljevinama Tuzle, u utorak je objavio laž da je Fatmir Alispahić „nazvao gladni narod BiH teroristima i plaćenicima“, a misleći na 60. izdanje Alispahićevog „Deftera hefte“ na MTV Igman u kome su tematizirane najave da će uskoro doći do haosa Sarajevu, Tuzli, Zenici i drugim mjestima sa bošnjačkom većinom. Šta više, Fatmir Alispahić je založio za proteste u okviru demokratskih prava i sloboda, ali je na mogućnost da dođe do ponovnih paljevina onoga što je u toku agresije odbranjeno ljudskim životima, rekao da se - treba organizirati za odbranu.

Ali ono što prelazi okvire neprofesionalizma i lažljivosti ovog nepoznatog web portala, kojem je očito stalo do brze afirmacije, jeste pozivanje na činjenje krivičnog djela, dakle, pozivanje na premlaćivanje Fatmira Alispahića, i to „letvom preko leđa“, a o čemu svjedoči sljedeća rečenica:
- „Dotičnog gospodina hitno treba poslati na liječenje u neku ludaru ili ga narodno izliječiti letvom preko leđa.“
Pitanje je da li će oni koji opravdano štite web portal klix.ba i novinarska prava i slobode sada ustati u zaštitu Fatmira Alispahića na čije premlaćivanje poziva ekstremistički portal mreza.org. Ili će i sada, kao što reče George Orwell, jedni biti jednakiji od drugih, pa će jedno pravo važiti za klix.ba, a drugo za Abu Hamzu, jedno za klix.ba, a drugo za Fatmira Alispahića.

Na ovom linku se svako može uvjeriti u istinu: mreza.org

p.s.
Velikosrpska autonomija Tuzle
Prema nepotvrđenim informacijama sa ovim portalom je povezan univerzitetski profesor iz Tuzle Vedad Pašić koji je nedavno javno psovao majku muslimanima okupljenim na jednoj vjerskoj manifestaciji, a sa čime su povezane i incijative da Tuzla proglasi autonomiju i pripoji se velikosrpskom projektu, što je u korelaciji sa planom za stvaranjem tzv. trećeg entiteta, formiranje „distrikta Sarajevo“ i formiranjem geta za Bošnjake od Ilijaša do Tešnja, a što je i bio cilj tzv. februarskih protesta čija se repriza upravo najavljuje.


Bosnjaci agency
Image
Avatar korisnika
Administrator
Site Admin
 
Postovi: 2393
Pridružen: Sub pro 29, 2012 12:46 pm

Re: FATMIR ALISPAHIĆ PONOVO UDARA PO GLADNOM NARODU BIH: TO SU SVE VELIKOSRBI i TERORISTI

PostPostao/la Smail Aga Cengic » Sub sij 17, 2015 2:39 pm

Fatmir Alispahic potice iz jedne carsijske porodice i veoma pismene porodice. On ima dobre izjave, koje projicira na sve van SDA I IZBiH, tj. zla i lopovluke SDA i IZBiH on projicira na citavu drzavu.

On ako ganja postenje, nek pocne pricati istinu o svojima, tj. moze poceti od ekipe Mladi muslimani i njihovog KOS-ovanja pa do dasanjih dana, afera ima na pretek.

Ovo je sve jadno, i ovi nadripoliticari kao i nadrinovinari.
“Buncaju ljudi i postaju umorni od života kad nemaju pred sobom neki cilj prema kome bi upravili svaki svoj napor i svaku svoju misao.” Marko Aurelije
Avatar korisnika
Smail Aga Cengic
 
Postovi: 790
Pridružen: Sub kol 23, 2014 11:39 pm
Lokacija: U carevoj bašči

Prethodni

Vrati se na: Politika

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju

cron