Strana 1 od 1

Rusi se povlace iz Sirije mongolski kepec Putin bi se igrao svjetskog policajca

PostPostano: Uto ožu 15, 2016 11:55 pm
Postao/la Administrator
Eto povukose se mali rusici koji su umislili da mogu kao ameri da se igraju svjetskog policajca, navodno za njih je to mission accomplished i kao nema svrhe da se tu zadrzavaju duze. Ja mislim ipak da je istina malko drugacija. Tezak je teret njima placati vojsku i opremu, do sada su obavili oko 9000 letova sto i nije malo pogotovu kada cijene nafte i gasa konstantno padaju a vojni budzet kao posljedica ove glupave avanture im je skocio za 4 posto od bruto nacionalnog produkta, tako da nemaju vise para ni za modernizaciju vojske, i logicno je sada da se povlace. A da ne govorimo ovo za Ukrajinu, treba onolike ruse izdrzavati u tim enklavama tamo, a jedva sami sebe izdrzavaju. Nebi me cudilo kada bi i njih odjebali kao sto su Assada, a kao sto ce i nasega kabadahiju iz Laktasa.
Nadajmo se sada da Seselj pobjedi u srbiji a ovaj nas bivol iz Laktasa ostane na vlasti, pa kad se pocnu kovati planovi o ekonomskoj i vojnoj saradnji sa rujama, oluja ce biti kao slatki ruzicasti san u odnosu na sta onda slijedi.

Re: Rusi se povlace iz Sirije mongolski kepec Putin bi se igrao svjetskog policajca

PostPostano: Sri ožu 16, 2016 8:15 am
Postao/la admin
eh vala da je mongolski tip i NIJE
prava slavenska faca i konfiguracija

Re: Rusi se povlace iz Sirije mongolski kepec Putin bi se igrao svjetskog policajca

PostPostano: Sri ožu 16, 2016 5:52 pm
Postao/la Smail Aga Cengic
I ja zelim da pobijedi Seselj tamo a Mile ovdje kod ovih nasih a Rusi ako izadju iz Sirije, za 20 godina ce i sami imati velikih problema ako puste Siriju niz vodu...