Strana 1 od 1

I OVI LEVATI BI DA VODE DRŽAVU: Pogledajte kako se uvredama časte Suljagić, Gratz, Tanović i Lipovača…

PostPostano: Uto kol 04, 2015 12:35 am
Postao/la Administrator
Kako se moglo i očekivati, odluka Naše stranke da uz usvajanje nekih njihovih amandmana na kraju podrži novi Zakon o radu, najteže je pala Emiru Suljagiću, kandidatu DF-a za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda i aktuelnom zamjeniku ministra odbrane…

Stravstveni tviteraš je nakon donošenja spornog Zakona otkucao brojne tvitove u kojima je nimalo biranim rječnikom osuo paljbu po Našoj stranci, a onda je u okršaj s njim ušao bh. oskarovac i osnivač NS Danis Tanović. Evo kako je to izgledalo:

Image

Suljagić je Našoj stranci poručio i sljedeće:

Image

Ostale Suljagićeve tvitove i “razmišljanja” o Zakonu u radu i glasanju Naše stranke možete potražiti na njegovom službenom Twitter profilu. Ono što je posebno zanimljivo u cijeloj priči je da ove teške riječi i optužbe na račun Naše stranke dolaze od osobe čija stranka je još prije samo nekoliko sedmica bila u koaliciji sa SDA i sporni zakon je predložen od Ministarstva rada i socijalne zaštite koji je bio upravo kod kontrolom DF-a.

depo.ba

Re: I OVI LEVATI BI DA VODE DRŽAVU: Pogledajte kako se uvredama časte Suljagić, Gratz, Tanović i Lipovača…

PostPostano: Uto kol 04, 2015 5:06 pm
Postao/la Smail Aga Cengic
:violence-hammer:

Re: I OVI LEVATI BI DA VODE DRŽAVU: Pogledajte kako se uvredama časte Suljagić, Gratz, Tanović i Lipovača…

PostPostano: Uto kol 04, 2015 6:40 pm
Postao/la Administrator
Šta rade članovi Naše stranke: Dennis Gratz NEKADA se zvao Muhamed Gracić a sve zbog fotelje u ime naroda

Dennis Gratz (Sarajevo, 15. septembar 1978.) je bosanskohercegovački političar, bivši predsjednik Naše stranke i zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

Jedan od BH političara koji na izgled izgleda normalno ali ispod paravana se kriju druge stvari. Naime njegovo pravo ime Muhamed Gracić više ne koristi jer se stidi svog porijekla a kako je i sam rekao ovo novo ime je više Evropski i nema problema kod mnogih stvari. Znači bitno je da se i ime mijenja kako vjetar puše za ličnu korist i korist stranke.

Ova stranka je nastala pod Dodikovom palicom i ma koliko oni se tome protive u svojim redovima imaju osobe koje su teški nacionalisti kao što je Bojan Bajić koji je svojevoljno tužio svakoga ko bi o njemu napisao nešto loše.

Možda tuži i nas pa nas natjera da javno iznesemo razne dokumentovane istine o ovoj stranci.

Sada su postali koalicioni partneri SDA stranke i za fotelje podržali zakon o radu koji unoštava temeljna ljudska prava na rad.

Do koje granice idu članovi ove stranke pokazuju i prepiske na Twiteru koje i petogodišjaci mogu bolje napraviti ali eto sve ima svoje pa pogledajte u nastavku Danisa TANOVIĆA iz NAŠE ILI VAŠE STRANKE.

http://www.bhmagazin.org/sta-rade-clano ... me-naroda/

Re: I OVI LEVATI BI DA VODE DRŽAVU: Pogledajte kako se uvredama časte Suljagić, Gratz, Tanović i Lipovača…

PostPostano: Sri ruj 16, 2015 11:58 pm
Postao/la Administrator
Podjebavanja se nastavljaju:

https://twitter.com/suljagic2014

Zašto je @NasaStrankaBiH glasala za Zakon o radu? - Za 75 pfeninga po kvadratu.

Izvinjavam se Danisu Tanoviću, nije tačno da plaća 1.30 KM po kvadratu, nego 75 pfeninga. http://m.klix.ba/vijesti/bih/samo-za-od ... /150914069 … @PedjaKojovic @DanisTanovic


Nisi ti Danise, budala, nisi. | Državni stan od 136 kvadrata u centru Sarajeva za samo 34 KM kirije http://www.klix.ba/vijesti/bih/samo-za- ... /150914069 … @DanisTanovic