Austrijska kompanija Studen Holding....

Austrijska kompanija Studen Holding....

PostPostao/la admin » Sub vel 09, 2019 3:26 pm

windows7sevn.org Facebook Share
.....sa regionalnim sjedištem za područje jugoistočne Evrope u Brčkom, ima međunarodni portfolio agrobiznisa koji obuhvata preradu i trgovinu uljarica i žitarica, kao i proizvodnju i distribuciju prehrambenih proizvoda, bijelog kristalnog šećera i jestivih ulja.

Proizvodno sjedište Holdinga je agroindustrijski kompleks u Brčkom, gdje se proizvode Bimal jestivo suncokretovo ulje i Agrogold šećer.

“Bosna i Hercegovine je proizvodno sjedište Studen Holdinga, a kompanija Bimal je najveća proizvodna kompanija agroindustrijskog kompleksa u Brčkom te svojim izvozom u više od 17 država svijeta, od Holandije do Kine, značajno doprinosi razvoju privrede države, ali i promociji države u međunarodnoj ekonomiji, što je izuzetno važno za stvaranje pozitivnog imidža zemlje u međunarodnom poslovanju. Također, ove godine obilježavamo 20 godina Agrogold šećera na bh tržištu, što je dodatna potvrda kvaliteta rada Studen Holdinga kako u BiH tako i u regiji”, naglašava Hanić, navodi se u saopćenju kompanije.
https://www.fokus.ba/biznis/studen-hold ... ih/353131/
ne zna primitivizam šta je minimalizam

Slika
Avatar korisnika
admin
Site Admin
 
Postovi: 5710
Pridružen: Sub pro 29, 2012 2:09 pm
Lokacija: Tuzla, Bosna

Vrati se na: Ekonomija BH

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost